Nyheter

Nya bastuaggregat

Nu är båda aggregaten i dam och herrbastun bytt. För att slå på bastun finns det en manöverpanel till vänster om skostället, tryck på knappen så den röda lampan lyser så blir bastun varm inom 15 min och är igång i 4 timmar. Välkommen in i värmen!

Träna när ditt barn simmar!

Har du barn som går i simskola? Ge dig själv träningstid medan ditt barn simmar! Utnyttja tiden och ge kroppen en skön avslutning på dagen! Köp 9-kort för 495 kr! Kortet gäller under perioden som ditt barn går i simskola Obs! Du har möjlighet att använda ett kort/hushåll

Viktig info till er som köpt klippkort på vattengympa

Tidigare har USS skött försäljningen av klippkort till vattengympa men from 1 mars 2014 kommer Tenton att ta över försäljningen av klippkorten. Detta innebär inte så stort skillnad, det är fortfarande samma pass och samma tider. Däremot måste du som har klipp kvar kontakta Tenton för att få en tagg istället för ett papperskort.

Simskola och vattengympa som vanligt idag måndag den 27/1

Vi har haft problem med tekniken under bassängen idag men nu är problemen lösta. Simskola som vanligt från klockan 16:00. Vattengympapasset startar 19:35. Glöm inte att boka dig innan.     /Personalen

Höstens nyheter på gruppträningsschemat!

Se höstens nyheter på gruppträningsschemat! (följ videolänkarna nedan) CXWORX BODYBALANCE BODYPUMP Första veckan i september drar höstens gruppträningsschema igång med nyheter som CXWORX, BODYBALANCE och BODYPUMP.

Badkalas

Vill du ha ett superkul kalas och slippa stök och bök med städning efteråt? Boka ett badkalas hos oss på EB Bad & Gym! Vad ingår? –    Privat tillgång till simhallen. –    Kalasbord med tallrik, bestick och glas uppdukat vid ankomst. –    Tillgång till kök för tillagning och förvaring av fika/mat.