Åldersgräns på gym och simhall

Åldersgräns gym I gymmet och gruppträningssalen gäller 15 års åldergräns. Endast mindre barn/spädbarn sittandes i barnstol får under förälderns uppsikt vistas i träningslokalen. Av säkerhetsskäl får inga barn gå fritt i gymmet.   Åldergräns bassängerna Barn under 12 år badar tillsammans med simkunnig vuxen. Detsamma gäller äldre som inte kan simma

Ålderspoesi

Åldersgränsen på gym och simhall, en gräns som kan kännas som en fall, för de unga som längtar efter att växa, och förfina sin kropp och sin fysiska styrka.

Men åldersgränsen den finns där, för att skydda och ta hand om oss, för att säkerställa att vi är redo, för att hantera det fysiska ansvaret.

Så även om det kan kännas orättvist, och vi kan känna oss besvikna och trista, vi måste respektera gränsen, och vänta tills vi är redo, för att ta del av gym och simhall.

Men detta är inte ett hinder, för att nå våra mål och drömmar, vi kan träna utomhus, och hålla oss i form, med hårt arbete och uthållighet, vi kommer att nå våra mål, och känna oss starka.

Så låt oss inte låta åldersgränsen få oss ner, vi kommer att nå våra mål och drömmar, med hårt arbete och uthållighet, vi kommer att bli starka och redo, för att ta del av allt som gym och simhall har att erbjuda.