Simhallen tillfälligt nedstängd!. Vi återkommer per mail vid uppstart snarast!

Åldersgräns på gym och simhall

Ålderspoesi

Åldersgränsen på gym och simhall, en gräns som kan kännas som en fall, för de unga som längtar efter att växa, och förfina sin kropp och sin fysiska styrka.

Men åldersgränsen den finns där, för att skydda och ta hand om oss, för att säkerställa att vi är redo, för att hantera det fysiska ansvaret.

Så även om det kan kännas orättvist, och vi kan känna oss besvikna och trista, vi måste respektera gränsen, och vänta tills vi är redo, för att ta del av gym och simhall.

Men detta är inte ett hinder, för att nå våra mål och drömmar, vi kan träna utomhus, och hålla oss i form, med hårt arbete och uthållighet, vi kommer att nå våra mål, och känna oss starka.

Så låt oss inte låta åldersgränsen få oss ner, vi kommer att nå våra mål och drömmar, med hårt arbete och uthållighet, vi kommer att bli starka och redo, för att ta del av allt som gym och simhall har att erbjuda.

Åldersgräns gym

För att säkerställa en trygg och säker träningsmiljö för alla besökare har vi på gymmet och i gruppträningssalen en åldersgräns på 15 år. Detta gäller oavsett om du tränar på egen hand eller deltar i någon av våra gruppträningspass. Vi vill undvika situationer där yngre besökare kan skada sig själva eller andra, och därmed hålla riskerna för olyckor på en absolut miniminivå.

Vi förstår att det kan vara svårt för föräldrar att hitta tid att träna samtidigt som de tar hand om sina små barn. Därför tillåter vi att mindre barn och spädbarn, under förutsättning att de sitter i en godkänd barnstol och är under föräldrarnas uppsikt, får vistas i träningslokalen. Men vi vill betona att detta inte innebär att det är lämpligt för barn att springa runt fritt i gymmet. Vi har sett alltför många olyckor inträffa när barn har försökt klättra på utrustning eller lekt i närheten av tunga vikter eller annan farlig utrustning.

Så för att säkerställa att alla besökare kan träna på ett säkert och tryggt sätt, ber vi er att respektera våra åldersgränser och riktlinjer för barns närvaro i träningslokalen. Vi värnar om din hälsa och ditt välbefinnande, och vi hoppas att du också gör det!

Åldergräns bassängerna

För att säkerställa säkerheten och minska risken för olyckor har vi på vår badanläggning en policy som säger att barn under 12 år måste bada tillsammans med en simkunnig vuxen. Vi anser att detta är en viktig åtgärd för att säkerställa att barnen kan ha roligt och samtidigt vara trygga och skyddade. Vi rekommenderar också att alla besökare över 12 år, inklusive äldre personer, som inte kan simma bör också bada tillsammans med en simkunnig vuxen.

För oss är säkerhet en prioritet, och vi arbetar ständigt för att förbättra säkerheten på vår badanläggning. Vi vill betona att denna policy är till för att skydda våra besökare, särskilt barnen. Vi rekommenderar också att alla besökare som inte kan simma ska ta simlektioner eller delta i andra typer av simträning för att förbättra sina färdigheter och självsäkerhet i vattnet.

Vi vill också påminna alla besökare om att det är viktigt att följa våra säkerhetsregler vid besök på vår badanläggning, inklusive att alltid bada inom öppettiderna, aldrig lämna små barn utan uppsikt, och undvika att hoppa i vattnet från höga höjder eller glida längs med poolkanterna. Genom att arbeta tillsammans kan vi se till att alla besökare kan njuta av en trygg och rolig upplevelse på vår badanläggning.