Simhallen tillfälligt nedstängd!. Vi återkommer per mail vid uppstart snarast!

Vårt gym

Vårt gym är det ultimata valet för alla som är seriösa med sin träning och vill ha tillgång till de senaste och mest avancerade träningsmaskinerna. Vi erbjuder ett brett utbud av styrketräningsmaskiner som täcker alla muskelgrupper. Allt från ben och rygg till bröst och armar. Dessutom har vi ett stort utbud av fria vikter som  hantlar och skivstänger för att ge dig möjlighet att skräddarsy din träning precis som du önskar.

För de som vill fokusera på konditionsträning finns en välutrustad konditionsavdelning med löpband, Crosstrainer, cyklar, armcykel och roddmaskiner. Dessa maskiner är utformade för att ge dig en högintensiv träning medan du ändå får en bra mängd cardio.

Men det är inte bara träningsmaskinerna som gör vårt gym unikt. Vi har även en matthörna med olika tillbehör som BOSU- och medicinbollar. Dessa tillbehör kan hjälpa dig att utföra övningar som kräver balans och koordination och ger dig möjlighet att få en mer allround träning.

Vårt gym är också utrustat med ett brett utbud av cardio- och konditionsmaskiner, inklusive löpband, Crosstrainer och cyklar. Dessa maskiner är utformade för att ge dig en högintensiv träning medan du ändå får en bra mängd cardio.

Förutom detta erbjuder vi också personlig träning och träningskurser för att hjälpa dig att nå dina träningsmål. Våra erfarna personliga tränare kan hjälpa dig att skapa en träningsplan som är anpassad för just dig och din kropp, och ge dig råd och tips om hur du ska utföra övningarna på rätt sätt för att undvika skador.

Vi har också ett stort utbud av gruppträningar som spinning, yoga, pilates och funktionell träning. Dessa träningssvaarianter är ett roligt och effektivt sätt att träna och kan hjälpa dig att nå dina mål på ett mer socialt sätt.

Så om du är på jakt efter ett komplett och toppmodernt gym med det senaste inom träningsutrustning och expertis så är vårt gym det ultimata valet för dig. Vi erbjuder allt du behöver för att nå dina träningsmål och ta din träning till nästa nivå oavsett om du är nybörjare eller erfaren tränare. Vår välutbildade personal står alltid redo att hjälpa dig med allt från att välja rätt maskiner till att ge råd och tips om hur du ska utföra övningarna på rätt sätt.

Vi erbjuder också en mängd olika träningsprogram och klasser inom yoga, spinning, pilates och funktionell träning. Dessa klasser är ledda av erfarna och kvalificerade instruktörer och ger dig möjlighet att träna tillsammans med andra och få motivation och inspiration från dem.

Vi har också en välutrustad omklädningsavdelning med duschar, bastu och toaletter så att du kan känna dig bekväm och avslappnad efter träningen. Vi har också en caféavdelning där du kan köpa färsk och hälsosam mat och dryck efter träningen.

Så om du är redo att ta din träning till nästa nivå. Välkommen till vårt kompletta och toppmodernt gym. Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå dina träningsmål och förbättra din hälsa och välbefinnande.