Simhallen tillfälligt nedstängd!. Vi återkommer per mail vid uppstart snarast!

Friskvårdsbidrag

Friskvård för företag är en ytterst viktig del i att motarbeta utbrändhet och sjukskrivningar på arbetsplatser och är ett sätt att erbjuda personalen goda möjligheter till fysisk aktivitet.

Vi kan hjälpa er minska sjukfrånvaron och öka glädjen och produktiviteten genom att skräddarsy ett koncept som passar just din personal.

På vårt Bad & Gym får er personal tillgång till marknadens nyaste och senaste träningsutrustning, stora valmöjligheter vad gäller gruppträningspass samt varmvattenbassäng med höj- och sänkbart golv till olika grupper.

Vid valet av träningsanläggning är närheten till hemmet eller jobbet en avgörande faktor. Våa fyra anläggningar i Umeå samt i Hörnefors medför att vi finns nära till hands i stora delar av Umeåområdet. Välj själv vilken anläggning som passar just dig!

Friskvårdsbidrag är pengar som arbetsgivare kan ge till sina anställda för att de ska kunna använda på olika typer av friskvård som exempelvis gymkort, massage eller hälsoresor. 

Det finns inga specifika svenska lagar eller regler som reglerar friskvårdsbidrag men det är viktigt att komma ihåg att de pengar som används för friskvårdsbidrag är skattefria för den anställda. Arbetsgivaren kan dock välja att inte erbjuda friskvårdsbidrag.